torstai 3. maaliskuuta 2011

Kaaliherkkua!

Tänään tein Karppaaja-sivuilta lukemaani kaalilisuketta. Näin sen tein:
- paistoin kaalisilppua voissa melkein kypsäksi, en näes tykkää löllöistä kaaleista
- lisäsin 200g maustamatonta tuorejuustoa
- pilkoin 4 pepperoni-paprikaa 8kuva aiemmassa kirjoituksessa)
- maustoin Herbamarella
- annoin hautua

Oli muuten hyvää!! Tän kanssa söin lihasuikalekastiketta. Kastikkeen perusohje on helppo eli

- paistetaan lihasuikaleet/ broilersuikaleet/ makkaranpalat
- päälle heitetään 2 purkkia ranskankermaa
- sekaan 2 Fon Du Cheffiä maku tietty riippuu mitä lihaa käytetään
- mausteena käytin lihalle grillausmaustetta ja kanalle paljon currya
Kastike muuttuu mausteiden mukaan ja käytettävän lihan mukaan. Ennen käytin niitä maustettuja ranskan kermoja, varsinkin se sieni oli mielestäni ihana mutta kun kuulin että niissä on ihan sikana kaikkia lisäaineita niin siirryin tähän maustamattomaan perusranskan kermaan. Kyllä toi mausteiden lisäys onnistuu multakin :) Onneksi on noi Fon Du Chefit!

Ei kommentteja: